1 keskikokoinen kaali

1 sipuli

Pitkäjyväistä riisiä

Oliivit- tai ruokaöljyä

Quorn färssiä (vaihtoehtoisesti kasvisliemessä turvotettua tummaa soijarouhetta)

Suolaa

Mustapippuriaippuria rouhittuna myllystä

Timjamia tai rosmariinia

Voita

Tummaa siirappia

 

Keitä ensin riisi ohjeen mukaan. Poista kaalista kova kanta terävällä veitsellä. Laita kaali kattilaan ja täytä vedellä. Keitä kaalia, kunnes kaalin lehdet alkavat irrota. Kuori hieman jäähtynyttä kaalia lehti kerrallaan tarpeellinen määrä. Kaalin paksuja lehtikantoja kannattaa ohentaa kuvan mukaisesti. Tee täyte. Silppua sipuli Kaada paistinpannulle öljyä. Jos käytät soijarouhetta, käytä öljyä enemmän. Kuullota silputtua sipulia ja lisää färssi. Lisää keitetty riisi ja mausta makusi mukaan yrteillä, suolalla ja pippurilla. Täytä kaalinlehdet täytteellä kuvan mukaisesti ja kääri kääryleiksi. Lado kääryleet vuokaan tiiviisti. Kaalikääryleiden pinnalle voita ohuina siivuina ja tummaa siirappia ohuena nauhana. Paista kääryleitä uunissa 175 asteessa kunnes kääryleet ovat kaniin ruskeita. Voit paistamisen aikana voidella kääryleitä irtoavalla nesteellä saadaksesi kääryleihin kauniin kiillon. Tarjoile perunamuusin, kermakastikkeen ja puolukkahillon (tai puolukkasurvoksen) kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA