Yleensä teen pizzataikinan perinteisesti durumvehnäjauhoista, mutta nyt halusin kokeilla jotain erilaista ja käytin pizzataikinan sijaan tortilla wrapiä. Halusin vuohenjuustoon hieman väriä, joten päädyin kokeilemaan valmiiksi paistettua tortillaa pizzan pohjana. Vuohenjuuston suolaisuus ja viikunan makeus sopii loistavasti yhteen ja kuuman grillivastuksen alla vuohenjuusto sai kivasti väriä ja wrapin reunat rapeutuivat mukavasti.
tortilla wrapejä (yksi per syöjä)
raastettua mozzarellajuustoa
pizzakastiketta (resepti löytyy blogista)
2 viikunaa per pizza
vuohenjuustoa
Siivuta vuohenjuusto ja viikunat. Levitä tortilla wrapit pellille. Wrapin päälle pizzakastiketta ohut kerros. Pizzakastikkeen päälle raastettua mozzarellajuustoa. Juuston päälle siivutetut viikunat ja siivutettu vuohenjuusto. Paista uunissä täydellä lämmöllä ylimmällä tasolla kuuman grillivastuksen alla, kunnes vuohenjuusto alkaa saada väriä noin 5-10 min. Pizzan pinnalle oreganoa maun mukaan.
Vastaa