400 g pakaste Wok-vihanneksia
1-2 rkl punaista thai curry tahnaa
2-3 kpl sitruunaruohoa
2 tomaattia
2 dl kasvislientä
tuoretta korianteria
4 dl kookosmaitoa tai 2dl kookoskermaa
tilkka oliiviöljyä

Silppua korianteri ja pilko sitruunaruoho noin 5 cm palasiksi.Lohko tomaatit Kuullota wok-vihanneksia oliiviöljyssä wok-pannussa. Lisää makusi mukaan 1-2 rkl curry tahnaa ja paista hetken ja lisää kasvisliemi. Jos käytät kookoskermaa lisää kasvislientä vastaavasti 2 dl. Lisää joukkoon tomaatinlohkot ja sitruunaruohot, keitä hetken. Kaada kookosmaito tai -kerma ja kiehauta. Lopuksi lisää silputtu korianteri juuri ennen tarjoilua. Tarjoile tuoksuvan jasmiini riisin kera.
Nykyään kaupan pakastealtaasta löytyy niin upeita wokki vihannes sekoituksia, että tuskin kannattaa itse ruveta pilkkomaan kaikkea. Tottakai, jos aikaa ja viitseliäisyyttä riittää, niin mikä ettei. Pilkotut vesikastanjat ovat mukava rouskuva lisä tässä ruoassa. Onneksi varsinkin Citymarkettien (ja tietenkin Stockmannin) normaaliin valikoimiin tänä päivänä kuuluvat tuoreet sitruunaruohot, korianterit ja muut eksoottisetkin yrtit. Myös erilaisia maustetahnoja kaupan hyllyt suorastaan pursuavat.