2 hampurilaissämpylää
1 pkt “Hälsans kök Gourmet Burgereita”
4 siivua cheddar juustoa
maustekurkkua
1 sipuli
jäävuori-salaattia
100 g majoneesia
punaviinietikkaa, ketsuppia, hienoa sokeria
1 iso bataatti
suolaa

Hampurilaiskastike
Kuutioi hieman maustekurkkua ja sipulia hienoksi silpuksi, lisää majoneesi ja ketsuppi, sekoita. Lisää makusi mukaan etikkaa ja sokeria, maista välillä, ettei tule liian etikkaista.

Siivuta bataatti ja voitele oliiviöljyllä. Grillaa siivuja molemmin puolin kunnes ovat paistuneet rapeiksi. Lisää suolaa vasta kypsiin siivuihin. Tarjoile tzazikin kera.
Voitele pihvit ja hiillosta grillipannulla, paahda sämpylät ja kokoa mieleisesi hampurilainen.